Πώς λειτουργούμε / δουλεύουμε

Πώς λειτουργούμε / δουλεύουμε

Η Νέα Παιδαγωγική είναι ένας πρωτοποριακός χώρος μελέτης για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου. Κάθε μαθητής μελετάει όλα τα μαθήματα του σχολείου για την επόμενη μέρα. Προετοιμάζεται από έμπειρους και επαρκώς καταρτισμένους εκπαιδευτικούς διαφόρων ειδικοτήτων.

Η μελέτη κάθε μαθητή είναι αυστηρά προσωπική υπόθεση, καθώς ο μαθητής δεν εντάσσεται σε κάποιο τμήμα, αλλά μελετάει τα δικά του μαθήματα υπό την επίβλεψη και την υποστήριξη του εκπαιδευτικού.

Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην αυτενέργεια του παιδιού, το οποίο μαθαίνει πώς να οργανώνει το διάβασμά του και να διευθετεί σωστά το χρόνο του. Έτσι ο μαθητής καθίσταται κυρίαρχος της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Όταν ολοκληρώσει την προετοιμασία για τα μαθήματα της επόμενης μέρας, απασχολείται με πρόσθετες ασκήσεις, που στοχεύουν στην εμπέδωση της ύλης. Το υλικό με τις πρόσθετες εργασίες καταχωρείται στον προσωπικό φάκελο κάθε μαθητή και είναι στη διάθεση των γονέων εφόσον ζητηθεί.

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος είναι αναμφίβολα ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Σε όλες τις αίθουσες υπάρχει οριοθετημένος χώρος για κάθε μαθητή. Έτσι ο καθένας διαθέτει το δικό του γραφείο και με τη δική του βιβλιοθήκη.

Η οριοθέτηση του προσωπικού χώρου, βοηθάει στη συγκέντρωση του μαθητή ενώ ταυτόχρονα δεν αποκλείεται από την ομάδα, πράγμα που καθιστά τη μελέτη μία ευχάριστη διαδικασία.

Με εμπειρία, αφοσίωση και υπομονή είμαστε δίπλα σε κάθε μαθητή!!!

ΝΕΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ

► Η Νέα Παιδαγωγική είναι η λύση για κάθε μαθητή.

► Με εμπειρία, αφοσίωση και υπομονή είμαστε δίπλα σε κάθε μαθητή.

► Η μαμά και ο μπαμπάς δεν ανησυχεί, γιατί διαβάζουμε στη Νέα Παιδαγωγική.

► Διαβάζω στη Νέα Παιδαγωγική και η επιτυχία/μελέτη είναι απλή.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή: 13:30 μ.μ. – 21:00 μ.μ.

Σάββατο: 9:00 π.μ. – 14:00 μ.μ.

Διεύθυνση: Βασιλίσσης Όλγας 19 και Ασκληπιού Τ.Κ  24131  Καλαμάτα, Μεσσηνία

Τηλ. : 27210 82907